divendres, 9 de març del 2012

Núria Ventura: “Cal sortir al carrer perquè PP i CiU aturin aquesta ruptura laboral sense precedents”

Els socialistes se sumen a la manifestació convocada diumenge pels sindicats CCOO i UGT en contra de la reforma laboral del govern del PP
El PSC de l'Ebre participarà diumenge en la manifestació convocada pels sindicats CCOO i UGT en contra de la reforma laboral del govern del PP, ratificada ahir dijous al Congrés amb el vot favorable de CiU. Els socialistes fan una crida a la ciutadania perquè expressi el seu rebuig a una reforma laboral extremadament agressiva que precaritza el treball d'homes i dones.
La primera secretària, Núria Ventura, ha recordat que la reforma laboral no servirà ni per estimular la contractació ni per crear ocupació. “És una reforma regressiva que implementa les tesis més neoliberals dels governs del PP, a Espanya, i de CiU, a Catalunya”. En aquest sentit, ha detallat que amb aquesta reforma acomiadar serà més fàcil i econòmic, es limiten els drets de treballadors i treballadores, els sindicats perden capacitat negociadora, s'aprofundeix en el desmantellament del sector públic i es fomenta la discriminació en la contractació de joves i aturats de llarga durada.
Es tracta d'una ruptura laboral sense precedents”, ha advertit Ventura, que ha assenyalat que des del PSC “defensem un model productiu basat en la innovació i la competència per valor afegit, defensem polítiques que garanteixin el manteniment de l'estat del benestar, generin ocupació i reactivin la nostra economia”.
La manifestació tindrà lloc diumenge, 11 de març, a Tortosa a les 12.00 hores des de la plaça del Carrilet. Simultàniament també es realitzarà a altres ciutats del país.