divendres, 26 d’abril del 2013

El PSC de l’Ebre dóna suport als actes en defensa de l'educació pública

La protesta d'avui a l'Institut Joaquin Bau s’emmarca en la setmana de lluita contra les retallades i la LOMCE
Notícia publicada dijous, dia 25 d'abril 
1 / 2
El PSC de l’Ebre dóna suport als actes que es realitzen avui en defensa de l’educació pública i contra les retallades i la LOMCE (Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa). La iniciativa es realitza arreu del país i forma part de la Setmana de Lluita per l’Educació Pública a Catalunya convocada pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa i les Assemblees i Plataformes d’Educació.
La secretària d’Educació del PSC de l’Ebre, Consol Cordero, recorda la importància de la lluita de la comunitat educativa i per això fa una crida a la participació avui en els actes que es realitzaran a l'Institut Joaquin Bau de Tortosa, entre altres, l'assemblea i la tancada previstes a partir de les 18 hores.
“Ens trobem davant una situació preocupant, amb menys inversió que repercuteix en la qualitat dels resultats acadèmics; és inadmissible que no es substitueixin les baixes dels professors fins passats uns dies i, entre altres, estem en contra de la desaparició de l’Educació per la Ciutadania perquè cal formar un ciutadà participatiu i compromès amb la democràcia”. Els socialistes han tornat a defensar el català com a llengua vehicular a l’escola.