divendres, 19 d’abril del 2013

Sant Jaume posa en marxa Horts Socials, una interessant iniciativa perquè la ciutadania conreï terrenys en desús

L’Ajuntament organitza també dissabte el primer Mercat d’Intercanvi i Segona Mà
1 / 3
L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, a través de la regidoria d’Igualtat i Atenció a les Persones, ha posat en marxa la iniciativa Horts Socials adreçada a totes les famílies, jubilats i persones en situació d’atur, que estiguin interessats en treballar un terreny que actualment no es conrea. Els horts socials es posen a disposició de forma gratuïta dels interessats per conrear-hi verdures i hortalisses. Per a més informació, cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Sant Jaume de dilluns a divendres, de les 8 a les 14 hores, i els dimarts i dijous de les 18.30 a les 20 hores.
 
D’altra banda, les regidories d’Acció Social i Promoció Econòmica organitzen diumenge vinent, dia 21 d’abril, el primer Mercat d’Intercanvi i Segona Mà. L’objectiu és que particulars i entitats puguin intercanviar o vendre aquells objectes dels quals ja no en facin ús. La iniciativa va rebre el vistiplau del ple ordinari de febrer que va aprovar també el reglament d’aquesta activitat.
 
El mercat tindrà lloc diumenge, a la plaça 23 de juny, de les 10 a les 14 hores.
 
Segons la regidora encarregada de les dues àrees, Bibiana Porres, l’Ajuntament està fent esforços sobretot per tirar endavant iniciatives per fer front a la situació econòmica actual. “Més enllà que estem treballant per impulsar polítiques actives d’ocupació, des de l’Ajuntament hem planificat un seguit d’activitats i propostes per intentar pal•liar la situació que patim”, ha explicat, tot afegint: “En aquests moments, la prioritat són les persones i el seu benestar”.