divendres, 28 de juny del 2013

Els socialistes reclamem a la Generalitat i a l’Estat que tornin a activar els plans d’ocupació als municipis

En el marc de la visista del Grup de la Diputació al Montsià reiteren a la vegada que es mobilitzaran contra la reforma de l’administració del PP i CiU
1 / 2
El Grup Socialista de la Diputació s’ha desplaçat aquest matí al Montsià, en el marc de les sessions de treball que realitza a tota la província, on s’han reunit amb alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de la comarca per analitzar la difícil situació que pateixen els ajuntaments i l’amenaça de les dues reformes de l’administració que pretenen tirar endavant el PP a Espanya i CiU a Catalunya.
Acompanyats per la Diputada al Parlament i primera secretària del PSC de l’Ebre, Núria Ventura, i pel grup municipal socialista de la Sénia, han visitat també l’empresa Madersénia de la localitat. Des del grup municipal s’ha recordat el moment complicat que viu la població, amb 721 persones a l’atur, una tercera part de les quals no cobra ja cap prestació. Més enllà de reiterar la necessitat d’un pla de dinamització econòmica de les Terres de l’Ebre, l’alcalde de Godall i diputat provincial, Francesc Miró, ha reclamat als governs de la Generalitat i l’Estat que tornin a activar els plans d’ocupació que “ens permetrien pal•liar el greu problema d’atur que tenim”.
Miró, d’altra banda, ha tornat a insistir que els socialistes es mobilitzaran i faran oposició frontal a la reforma de l’administració que pretén aprovar aquest divendres el govern espanyol i també a la proposta de nova llei de governs locals de CiU a Catalunya. “L’administració local ha de ser la més eficient contra la crisi i contra les situacions d’emergència que s’estan patint”, ha destacat Miró que assegura que ambdues reformes atempten contra l’autonomia dels ajuntaments, els més propers a la ciutadania, i van en detriment de la democràcia.