dissabte, 22 de juny del 2013

Jesús Ruana, nou alcalde de la Fatarella

Pren el relleu a Fermí Ruana amb l'objectiu de donar continuïtat a l'acció de govern duta a terme i el compromís de treballar fort pel poble
1 / 2
Jesús Ruana (Convenció i Progrés-UPTA-PM) ha pres possessió avui com a nou alcalde de la Fatarella en substitució de Fermí Ruana (CiU) d'acord amb el pacte assolit després de les eleccions municipals de 2011. Ruana ha pres el relleu amb l'objectiu de donar continuïtat a l'acció de govern duta a terme fins ara i des de la responsabilitat de treballar fort per tirar endavant el municipi en un context de dificultat com l'actual.
Entre les principals prioritats, en destaca el pla cinegètic, una iniciativa que s'ha tirat endavant amb l'associació de propietaris que té com objectiu la neteja de boscos, el manteniment de camins, i la recuperació i control de la fauna, entre altres. L'actuació es realitza en unes 1.200 hectàrees. “Es tracta de recuperar un seguit de finques perdudes que a la vegada ens permetrrà crear llocs de treball”, ha apuntat. La millora de l'abastament de l'aigua potable aprofitant el reg i el canvi de l'enllumenat del municipi, que reperesentarà un important estalvi, a banda de l'arranjament de diferents carrers són altres dels punts que ha destacat.
Fins a la Fatarella s'han desplaçat la presidenta del PSC de l'Ebre, Maria Beltran, el secretari de Política Municipal, Manel de la Vega, entre altres càrrecs electes i dirigents de la Terra Alta i de les Terres de l'Ebre.