dissabte, 15 de juny del 2013

Jose Emilio Bertomeu és el nou alcalde de Deltebre

Pren el relleu a Gervasi Aspa amb la il·lusió i el compromís de tirar el poble endavant
1 / 2
Jose Emilio Bertomeu (PSC) és des d'aquest migdia nou alcalde de Deltebre, en substitució de Gervasi Aspa fruit de l'acord de govern amb ERC. Bertomeu ha destacat que assumeix el càrrec amb il·lusió i, sobretot, amb el compromís de treballar fort per fer realitat el somni d'un poble millor.
Durant l'acte s'ha pogut copsar la bona entesa que hi ha entre els diferents grups municipals, ja que Bertomeu ha rebut també el suport en la seva investidura del PP i CiU s'hi ha abstingut.
La  continuïtat de la millora de la urbanització Riumar, el manteniment de les vies públiques, el suport al teixit associatiu i, sobretot, a l’atenció a les persones, i l’impuls al turisme, destaquen entre les principals prioritats de futur.
Fins a Deltebre s'han desplaçat entre altres, el secretari de Política Municipal del PSC, Josep Mayoral, la diputada i primera secretària dels socialistes de l'Ebre, Núria Ventura, i molts càrrecs electes i dirigents socialistes del Baix Ebre i de la resta de les Terres de l'Ebre.