dissabte, 1 de juny del 2013

Pere Navarro: “És absolutament incomprensible la sanció d'Interior a les festes amb bous per a turistes”

El primer secretari del PSC considera escandalós que el govern deixi l'Ebre fora del pla de dinamització econòmica i reclama el servei mèdic a Paüls
1 / 4
El president del Grup Parlamentari Socialista i primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha defensat avui les festes amb bous per a turistes que es fan, entre altres poblacions, a Alfara de Carles. “És absolutament incomprensible l'actitud del departament d'Interior, estem en contra d'aquesta sanció, els socialistes som favorables a aquests tipus d'activitats en aquestes poblacions”. Cal recordar que aquests espectacles generen activitat econòmica, llocs de treball i permeten mantenir l'activitat de les ramaderies.
Navarro ha fet aquestes declaracions des de Paüls acompanyat per la diputada i primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, on aquest matí ha participat en una trobada esmorzar organitzada pels socialistes del Baix Ebre i on ha visitat la Fira de la Cirera amb el grup Socialista de Paüls i altres dirigents socialistes del territori. Navarro ha reivindicat el servei mèdic d'aquesta població i que se solucionin els problemes de cobertura de TDT que té el municipi.  
També ha titllat d'escandalós que el govern de la Generalitat posi en marxa un pla de dinamització economica de deu zones de Catalunya que exclou les Terres de l'Ebre. “Perquè Catalunya pugui avançar, tots els seus territoris han de tenir oportunitats”, ha reblat, tot recordant les visites que ha fet a diferents empreses i sectors econòmics del territori des de la preocupació per l'alt índex d'atur “d'aquestes comarques amb les quals el govern no és sensible”.
En aquest sentit, ha volgut destacar l'oportunitat que representa la declaració de les Terres de l'Ebre com a reserva de la Biosfera. “És una oportunitat molt clara per al desenvolupament econòmic i per mantenir l'entorn, però això no vol dir quedar-nos quiets”, ha destacat i hi ha afegit: “cal aprofitar aquesta declaració per crear infraestructures, per crear espais i empreses que desenvolupin des del punt de vista turístic, medioambiental i des de l'economia verda aquestes terres i els donin oportunitats de lloc de treball i de futur”.