divendres, 9 de novembre del 2012

Núria Ventura participa en el tall de l’N-340 d’aquesta tarda en suport als treballadors de CEMEX




La secretària del PSC de l’Ebre i cap de llista dels socialistes ebrencs a les eleccions al Parlament, Núria Ventura, ha participat en el tall de l’N-340 d’aquesta tarda en protesta per l’ERO de la cimentera CEMEX d’Alcanar que preveu acomiadar 147 dels 166 treballadors. “Avui donem el nostre suport presencialment als treballadors per defensar aquests llocs de treball”, ha explicat. I hi ha afegit: “Són acomiadaments injustificats perquè l’empresa ha estat i és viable”.

Núria Ventura ha recordat, a més, que aquest ERO el possibilita una reforma laboral injusta i inútil “aprovada pel PP i CiU, que atempta contra els drets dels treballadors, convertint-los en esclaus al servei de les grans empreses i dels poderosos”.

La dirigent socialista ha mantingut diferents contactes i reunions amb el comitè d’empresa traslladant-los tot els suport dels socialistes de l’Ebre en les seves reivindicacions atenent, també, que es tracta d’una de les empreses més importants del territori “que dóna feina de forma directa i indirecta a gairebé 500 persones”.