dilluns, 12 de novembre del 2012

Núria Ventura: “Reafirmem el nostre compromís amb la defensa del riu Ebre i la seva protecció”



La cap de llista dels socialistes ebrencs reclama que es fixi el cabal ecològic d’acord amb la proposta de la Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre

En el marc de l'agenda verda que el PSC porta a terme dins la campanya electoral del 25N, els socialistes ebrencs han reafirmat el seu compromís amb la defensa del riu Ebre i la seva protecció. Així, la Diputada al Parlament i candidata ebrenca, Núria Ventura, ha instat de nou el govern espanyol que es tingui en compte la proposta de la Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l'Ebre i modifiqui la proposta de cabal ambiental del riu marcada per la CHE. "La proposta de 3.000 hm·/any és clarament insuficient i és una greu amenaça per la pervivència del Delta", ha dit Ventura en una visita a l'Assut, presa des d'on es desvia l'aigua de l'Ebre cap als canals de la dreta i l'esquerra de l'Ebre, ubicada al punt on conflueixen els termes municipals de Xerta i Tivenys. A l’acte de l’agenda verda, hi han estat presents la presidenta del PSC de l’Ebre, Maria Beltran, i alcaldes socialistes de les Terres de l’Ebre.

Proposta programa

El programa electoral socialista per a les properes eleccions al Parlament aposta clarament per l'economia verda, un dels sectors amb major potencial per generar ocupació. Segons ha explicat Núria Ventura, "el desenvolupament d'aquests nous sectors, energies renovables, depuració d'aigua i residus, i la investigació derivada d'aquest sector pot arribar a generar a la nostra província 2.500 llocs de treball”.