dimarts, 30 d’abril del 2013

El PSC de l’Ebre escoltarà la ciutadania en un seguit de tallers que realitzarà al territori

En el marc del procés de la Convenció Oberta Progressista de Catalunya que marcarà l’acció política socialista d’alternativa de país
1 / 2
Els socialistes de l’Ebre realitzaran un seguit de tallers al territori oberts a tota la ciutadania com a part del procés d’escolta activa de la Convenció Oberta Progressista de Catalunya, una iniciativa aprovada al darrer Congrés i ratificada en el consell nacional del mes de febrer. “L’objectiu és canviar la forma de relacionar-nos amb la ciutadania, d’organitzar-nos com a partit, perquè hi ha hagut molts canvis i la societat demanda molt més dels partits”, ha explicat avui Mònica Lafuente, membre de l’executiva nacional del PSC i de l’equip tècnic de la convenció. “Realitzarem un seguit de tallers a tot el país en què sobretot volem escoltar les persones i debatre, entre altres, sobre l’atur, la pobresa, la salut, l’educació. Volem obrir-nos a la gent que cregui en el socialisme i en el progressisme, que vulgui crear l’alternativa amb nosaltres”.
La Convenció, de la qual sortirà l’acció política socialista d’alternativa de país, es realitzarà el 2015 en un acte a Barcelona. Abans hi haurà quatre conferències sota el lema “Canviem de futur” que aprofundiran en la qüestió social, la qüestió democràtica i la qüestió nacional.
Prèviament, s’hauran realitzat els tallers en cadascun dels territoris del país. A l’Ebre es realitzaran en l’àmbit local i comarcal. El procés s’ha presentat aquesta tarda a la seu del PSC de l’Ebre davant una trentena de persones, i també hi ha estat present Olivier Bayon, membre de l’equip tècnic de la Convenció.