dilluns, 9 de febrer del 2015

Impuls a les candidatures socialistes a la Ribera d’Ebre

Maria Beltran: “Ens hem reunit ja amb molts companys i companyes i hem vist que hi ha moltes ganes de tirar endavant candidatures socialistes a la comarca
L’alcaldessa de Tivenys, diputada provincial i membre de la Comissió Política del PSC de l’Ebre, Maria Beltran, ha assenyalat que el PSC confia en fer candidatura en la majoria de municipis de la Ribera d’Ebre. “Ens hem reunit ja amb molts companys i companyes i hem vist que hi ha moltes ganes de tirar endavant candidatures socialistes a la comarca." En aquest sentit, ha tornat a fer una crida a la gent d’esquerres de la Ribera a donar suport al projecte socialista. “El nostre ha estat sempre un compromís pel muncipalisme, per les persones”, ha subratllat.
La dirigent socialista va fer aquestes declaracions durant la visita que el grup socialista de la Diputació realitza periòdicament al territori i que, en aquesta ocasió, es va celebrar dijous passat a Garcia. La reunió de treball va servir per explicar les tramitacions i actuacions d’interès que des d’aquesta administració s’estan fent per als pobles de la comarca. Francesc Miró, diputat provincial, portaveu de la Comissió Política del PSC de l'Ebre i candidat a l’alcaldia d’Amposta, va detallar de nou la feina que s’està fent des de la Diputació i concretament el treball de suport des del grup socialista als alcaldes, regidors i regidores en benefici dels seus municipis. “La Diputació és la que està fent front a les necessitats dels pobles contrarestant les lamentables retallades del govern de CiU a Catalunya”.