dimecres, 18 de febrer del 2015

Jordi López Leor, candidat del PSC a l’alcaldia: “Som la garantia del canvi real a Móra la Nova”

El socialistes situen la seva aposta en les persones i la dinamització econòmica i turística, i el suport al comerç i la indústria local com alternativa a un projecte de govern esgotat després de 32 anys
Jordi López Leor, enginyer tècnic agrícola de 45 anys, és el candidat del PSC a les eleccions municipals del 24 de maig vinent a Móra la Nova tal com va aprovar l’assemblea local de l’agrupació el 16 de gener passat. Avui, acompanyat de Carlos Trinchan, que també forma part de l’equip de treball dels socialistes de Móra la Nova, ha presentat ja alguns dels principals eixos del projecte socialista des del convenciment “que som la garantia de canvi real a Móra la Nova” després de 32 anys del mateix projecte de govern. I ho ha fet a l’embarcador municipal per emfatitzar una de les principals apostes: obrir el poble al riu Ebre, preservar aquest espai emblemàtic i potenciar-lo turísticament.
López Leor ha explicat que la motivació que l’ha dut a assumir aquesta nova responsabilitat és la seva predisposició “a desenvolupar tasques en benefici de la comunitat i, sobretot, la situació econòmica, social i política actual, que m’han animat a fer el pas definitiu per invertir els meus esforços en la realització d’un projecte de futur per a Móra la Nova”. Segons el candidat socialista, el desgast del govern municipal s’ha evidenciat encara més durant aquest darrer mandat, amb una acció marcada per les constants improvisacions i la precipitació, i sense voluntat d’acostar posicions amb la resta de grups del consistori. “En situacions de crisi com l’actual, el grup municipal Imnova PSC ha buscat la sensibilitat necessària del govern municipal per resoldre els problemes propers d’una manera més justa, equitativa i social, però per resposta hem tingut l’immobilisme d’aquells que porten fent les coses d’una determinada manera, pràcticament per costum”, ha subratllat. 
La inacció per millorar la transparència en la gestió i la participació ciutadana en la vida política diària; un govern municipal que no creu en les potencialitats turístiques de Móra la Nova “que no disposa d’un pla a mig o llarg termini per facilitar sinergies en aquest aspecte”, i que no crea les condicions propícies per a la dinamització local, “més enllà d’esperar la gran inversió privada quan ara mateix el mercat no dóna símptomes d’una millora suficient”, porten a pensar, segons el candidat socialista, que en la política municipal a Móra la Nova “hi ha molt camí per recórrer”.
Entre altres objectius, doncs, López Leor ha destacat la necessària transparència en la gestió “per guanyar-nos la confiança dels nostres veïns”; les polítiques d’entesa i consens “per treballar plegats per la millora del poble”; una participació ciutadana més dinàmica; l’aposta pel turisme familiar, cultural i lligat al paisatge natural; el suport al teixit industrial, i també als comerciants, autònoms i petits emprenedors. “Vull treballar per Móra la Nova, pels seus veïns i veïnes; tot aprofitant el gran dinamisme del teixit associatiu de Móra la Nova, per a la millora constant del nostre teixit social”.
El candidat socialista ha agraït la feina de tots els companys i companyes socialistes que han treballat i continuen treballant per Móra la Nova i especialment la tasca desenvolupada per Fernando Cantos com a portaveu del grup municipal.
JORDI LÓPEZ LEOR. Nascut el 1969, està casat i té dos fills. El seu pare, ferroviari, i la seva mare, mestressa de casa i peixatera. És germà, nét, nebot i gendre de ferroviaris. És Enginyer Tècnic Agrícola. És el candidat del PSC a l’alcaldia de Móra la Nova. Ha tingut diferents graus d’implicació en diverses entitats de Móra la Nova com són la Creu Roja, l’Associació per la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial de Móra la Nova, on ha estat vocal amb funcions de tresorer, i l’Associació de Mares i Pares de l’Institut Escola 3 d’Abril , on ha estat vocal i president.