diumenge, 8 de març del 2015

Els socialistes de Móra la Nova fan pinya amb el candidat Jordi López Leor

El candidat a l'alcaldia referma el seu compromís per obrir l'Ajuntament a la ciutadania i portar-hi el canvi real
Prop d'un centenar de persones han participat avui en la presentació de Jordi López Leor com a candidat del PSC a l'alcaldia de Móra la Nova en un esmorzar popular a l'embarcador municipal. López Leor ha fet una crida a canviar les velles formes de fer política de l'Ajuntament de Móra la Nova després de 32 anys amb els mateixos governs i ha presentat bona part dels eixos d'un programa que vol portar "el canvi real al municipi".
Durant l'acte, Carlos Trinchan ha estat l'encarregat d'explicar la feina feta pels socialistes al llarg d'aquest mandat amb un bon nombre de mocions en positiu per a la millora del municipi en què ha destacat la proposta per millorar la transparència i el suport al comerç local. De fet, transparència, participació ciutadana i suport al teixit social són eixos fonamentals per a la candidatura de López Leor que ha tornat a revalidar la seva aposta pel turisme vinculat al patrimoni moranovenc, la indústria i el comerç com principals actius per a la promoció econòmica del municipi. 
Durant l'acte també s'ha llegit el manifest del PSC amb motiu del Dia Internacional de la Dona, a càrrec de la regidora de Sant Jaume d'Enveja Bibiana Porres. L'acte ha acabat amb l'homenatge als militants i simpatitzants històrics dels socialistes de Móra la Nova.