dissabte, 28 de març del 2015

Pere Romagosa és el candidat del PSC a l'alcaldia de Roquetes

Ha promès treball i honestedat per liderar una nova forma de fer política des de l'Ajuntament, amb la transparència com a pilar fonamental

El PSC de Roquetes ha presentat avui Pere Romagosa com a nou candidat socialista a l'alcaldia de Roquetes en un acte que ha comptat amb la presència del diputat al Congrés i candidat del PSC a l'alcaldia de Reus, Francesc Vallès, i que ha estat presentat per l'exalcalde de Roquetes, Mariano Gil. Romagosa s'ha compromès a impulsar l'alternativa socialista des del compromís amb l'honestedat i el treball i amb un pilar fonamental, la transparència. 
"Accepto aquest càrrec amb moltes ganes i dedicaré tots els meus esforços en fer més proper l'Ajuntament a les persones, donant-los protagonisme", ha assenyalat. En aquest sentit, ha deixat clar que la prioritat és la millora dels serveis i atendre les principals necessitats fruit de la conjuntura actual, amb especial atenció a la dinamització econòmica.
També Mariano Gil ha destacat que cal que l'Ajuntament recuperi la transparència i ha agraït a Romagosa que encapçali el projecte a Roquetes. "Cal treballar pel retrobament amb els 24 anys de governs socialistes en què es van aconseguir molts avenços al nostre municipi", tot fent memòria que ERC va arribar a l'alcaldia de Roquetes amb el suport del PP.
Proximitat, honestedat, lideratge i capacitat de treball, aquestes són les qualitats que ha resumit Vallès a l'hora de definir les condicions que cal tenir per ser un bon acalde i que reuneix Romagosa. El dirigent socialista, a més, ha recordat i emfatitzat que "el PSC és l'unica força d'esquerres que es presenta a les eleccions amb vocació de govern i capacitat transformadora".
Pere Romagosa Folch. Nascut a Reus el 1954 viu a Roquetes. Està casat i té un fill. Graduat en Arts i Disseny, per la Escola d’Arts i Disseny Massana de Barcelona. És el candidat del PSC a l'alcaldia de Roquetes.