dimecres, 11 de març del 2015

Godall tanca el 2014 amb un superàvit de 225.567,12 euros

L’alcaldessa, Teresa Esmel, destaca l’esforç fet que permet un bon estat de les finances municipals sense deixar d’invertir en la millora del poble
L’Ajuntament de Godall continua gaudint d’una bona salut financera com ho certifica de nou el tancament de l’exercici 2014 que ha deixat un romanent positiu de tresoreria de 225.567,12 euros, tal com es va donar compte en el ple d'ahir. L’alcaldessa, Teresa Esmel, ha destacat l’esforç fet pel municipi per no desatendre els principals serveis i necessitats dels godallencs i godallenques i mantenir un bon estat de les finances municipals. “Com administració més propera a la ciutadania no podem defugir les nostres responsabilitats en atendre les demandes dels veïns i veïnes”, ha assenyalat, “per això prioritzem els serveis essencials, actuacions que no es poden ajornar i ajudes fonamentals per garantir el futur dels nostres joves, així com continuar promocionant el nostre patrimoni cultural i festiu com actiu econòmic important per a Godall”.
Cal destacar que l’Ajuntament de Godall és un dels que inverteix més en el futur dels seus joves no només amb beques per als llibres de text dels escolars de primària sinó també en ajudes al transport per als joves que cursen estudis superiors. A més, ha sabut mantenir un equilibri entre la bona salut financera de les arques municipals i a la vegada continuar invertint en aquells obres fonamentals per al poble. Entre altres actuacions destacades d'aquest darrer exercici, cal citar el centre d’interpretació de la Serra de Godall, al qual s’hi ha afegit un nou espai d’acollida turístic i esportiu, i el cobriment del barranc de la Caldera que ha canviat la fisonomia d’aquest espai.