dilluns, 28 de març del 2011

El PSC de Deltebre acusa Aspa de fer-se campanya política pagant el poble

El candidat del PSC a Deltebre denuncia que l’últim número de la revista municipal "Desaigüe"  sembla un pamflet de campanya d'ERC 
El candidat del PSC a l'alcaldia de Deltebre, José Emilio Bertomeu, ha denunciat de forma clara i contundent l'últim número de la revista municipal Desaigüe que ha sortit al carrer fa uns dies. El butlletí, segons el candidat del PSC, en lloc d’explicar als ciutadans i ciutadanes de Deltebre tot allò relacionat amb la vida diària del municipi i recollir les activitats que realitzen les entitats i associacions del poble "s'ha convertit en una revista municipal que sembla un pamflet de campanya d'ERC, que no ens representa, que utilitza els recursos del poble per fer campanya amb un balanç de govern electoralista, partidista i excloent. No és ni el mitjà adequat per fer-ho, ni s’han utilitzat criteris objectius ja que el més lògic " -segons José Emilio- "hauria estat fer constar dintre d’aquest balanç de gestió de govern les opinions de la resta de partits que conformen el consistori municipal". El candidat socialista ha manifestat que "si el que vol el senyor Gervasi Aspa és fer propaganda política, que utilitzi mitjans privats per fer-ho tal i com fem tots els partits i a vegades sense poder".

A més, el candidat del PSC ha afegit que hi ha entitats de Deltebre que, tot i tenir motius i èxits acreditats per sortir al Desaigüe, no ho han fet mai de la mateixa manera que els partits polítics de l'Ajuntament,als quals se'ls ha negat la seva participació. En canvi, l’alcalde utilitza un mitjà que paguem tots per vendre la seva “particular versió de gestionar un poble “.

Segons José Emilio Bertomeu, "Gervasi Aspa no n’ha tingut prou en avisar a entitats per reunir-se amb elles des de les oficines de l’Ajuntament utilitzant mitjans i recursos públics, sinó que ara vol seguir utilitzant els mitjans de tots en benefici propi d’una forma més descarada". Per als socialistes, Deltebre necessita un govern que faci un bon ús dels mitjans de comunicació, que obri la Ràdio, el Desaigüe i el web municipal a totes les forces polítiques i a totes les entitats i associacions del poble, per això proposaran que la direcció de la revista municipal estigui en mans d'una persona d'acreditada solvència en temes de periodisme al marge dels dictats del govern i que actuï amb neutralitat i pluralitat d’opinions, comptant amb l'assessorament d'un bon equip periodístic.