divendres, 11 de març del 2011

Manolo Masdeu, candidat pel PSC a l'alcaldia de l'Aldea

Fomentar l'activitat econòmica i generar ocupació, principals objectius


L'agrupació local del PSC de l'Aldea ha escollit Manolo Masdeu candidat a l'alcaldia de l'Aldea. El principal objectiu de la proposta socialista amb vista a les eleccions municipals del 22 de maig vinent és donar suport des de l'Ajuntament a totes aquelles iniciatives que fomentin l'activitat econòmica, amb iniciatives com bonoficacions en permisos d'obres i reducció del cost de les llicències d'activitat, i generar treball, també a través dels plans d'ocupació.

Masdeu, que ha ocupat la regidoria d'agricultura i camins durant aquest mandat, ha destacat, entre altres, la important feina feta en la millora de camins en què només fa dos anys ja es van invertir 600.000 euros a través del departament d'Agricultura de la Generalitat. També ha recordat la pavimentació de la sèquia mare, una obra compartida amb l'Ajuntament de Camarles, i el suport donat als pagesos del municipi, a través de cursos de formació i manipulació d'aliments i en formació en fitosanitaris a nivell bàsic i qualificat. A més, s'ha donat suport als empresaris agrícoles locals, aconseguint activar la pagesia del municipi pel que fa a la comercialització a l'exterior

Aquestes importants millores al municipi coincideixen amb un mandat en què s'ha millorat la qualitat de vida a l'Aldea i se l'ha dotat amb equipaments tan importants com la llar d'infants, el nou cap i el centre de dia, que s'està enllestint.

Manolo Masdeu Eixarch. Nascut el 1966. És pagès i empresari turístic. Regidor de l'ajuntament de l'Aldea i primer secretari de l'agrupació local del PSC.