dissabte, 26 de març del 2011

Homenatge a les candidatures socialistes a Ulldecona

Núria Ventura agraeix l'esforç d'una vuitantenta de persones que han integrat les diferents llistes des del 79 i recorda els avenços aconseguits al municipi amb el PSC

El PSC d'Ulldecona ha homenatjat avui totes les persones que han format part, des de 1979 fins el 2007, de les diferents candidatures socialistes que han concorregut a les eleccions municipals. “És un acte de reconeixement pel seu treball i la seva feina, sempre en benefici de tot el poble”, ha expressat Núria Ventura, alcaldessa d'Ulldecona i candidata a la reeelcció, que ha fet especial menció a totes aquelles persones que, tot i no haver estat regidors, han treballat i donat suport des de l'ombra. “Són molts cops més necesaris que els que estem al davant, per tant, creiem que es mereixien aquest acte d'avui”.

Ventura ha apuntat que l'acte també és un tret de sortida amb vista a les municipals del 22 de maig vinent i que a més ajuda a mobilitzar l'electorat socialista. I és que, segons Ventura, cal que Ulldecona continuï tenint els propers quatre anys un govern liderat pels socialistes. “Ha estat amb el PSC al capdavant quan el nostre poble ha avançat més i els propers quatre anys volem fer el mateix”.

Durant l'acte s'ha lliurat un obsequi a tots els membres de la llista. El primer a recollir-lo ha estat el que fou el primer alcalde de la democràcia, Jaume Antich, que va estar al capdavant del govern durant 18 anys (1979-1995 i 2004-2006) i també ha estat diputat al Congrés.


INTEGRANTS CANDIDATURES 1979-2007
Jaume Antich Balada, Joan Domènech Antic, Ramon Callarisa Callarisa, Felipe Delgado Zubiri, Josep Lluís Millan Masdeu, Pio Puig Salomón, Enrique Castell López, Vicent Miralles Forcadell, Josep Maria Fernández Bermúdez, Pep Labernia Reverté, Pepita Callarissa Forcadell, Miquel Ventura Ferré, Javier Martí Bel, Esther Gavaldà Martí, Ramon Raga Blanch, Angel Millan Sans, Marisa Brusca Campos, Isabell Adell Castell, Demetrio Querol, Adelín Domènech, Maribel López, Javier Blasco, Cati Brusca, Juan Valverde, Asunción Dénia, Maria Cinta Valls, Joan Obiol, Pere Sans, Mari Carmen Ayén, Manolo Vidal, Miquel Fusté, Jordi Torrent, Amparo Roé, Javi Pla Alonso, Enrique Edo, Maria Cinta Calduch, Joan Roig, Manolita Nadal, Esther Callarissa, Gemma Viscarro, Pep Millan, Miquel Fusté, Mari Carmen Sánchez Urbano, Ramon Gràcia, Víctor Valls, Núria Ventura, Neus Borràs, José Alonso, Jordi Millan, Imma Querol Sans, Alexis Agramunt, Manolo Fandos, Neus Gascó, Eduard Marín, Huguette Castet Barranco, Demetrio Querol, Lluc Fernández, Laia Fusté, Catalina Pérez, Manolita Serra i Oscar Morera.