dimarts, 15 de març del 2011

Jose Emilio Bertomeu prioritzarà la redacció d'un nou POUM a Deltebre

El PSC ha confeccionat un programa amb 150 propostes en què hi han participat veïns, entitats i associacions per fer un Deltebre millor

Il·lusió. Aquesta és la paraula que més es repeteix en la proposta de campanya i programa electoral dels socialistes a Deltebre. Il·lusió per recuperar la confiança de la ciutadania en la política i també per construir un municipi molt millor. El candidat a l'alcaldia, Jose Emilio Bertomeu, ha presentat avui els principals eixos del programa i de la campanya del PSC al municipi que prioritzaran, sobretot, la redacció d'un nou POUM. “Tenim la il·lusió de fer un poble per viure i, per tant, volem un full de ruta clar per al municipi”, ha explicat aquest matí el candidat, per això considera irrenunciable iniciar la redacció d'un nou POUM amb l'esforç i el consens de totes les forces polítiques i optimitzant els recursos tècnis i personals de l'Ajuntament per fer-lo possible.

El programa electoral dels socialistes de Deltebre reuneix un total de 150 propostes que s'aniran explicant una a una a partir de demà mateix a través del web que ha posat en marxa www.joseemilio2011.cat, un programa que ha comptat amb la col·laboració de veïns, associacions i entitats i que consta de cinc gran eixos. El primer referencia a la voluntat de superar la crisi des de polítiques d'esquerra, amb accions encaminades a potenciar l'atenció a les persones; el segon incideix en obrir l'ajuntament al pobe; el tercer aposta per una economia més productiva davant la necessitat de sòl industrial que té el municipi, ja que actualment hi ha unes cent peticions a les quals no se'ls ha pogut donar resposta, i potenciar el turisme, posant en valor els importants actius territorials i amb la urbanització de Riumar; el quart és tenir un full de ruta clar, i el cinquè, la defensa del riu i la lluita contra la regressió i el canvi climàtic.

“Som l'única alternativa a l'actual govern erràtic de Gervasi Aspa, i ens presentem a les eleccions amb una proposta realista, pensada en temps de crisi, que no vol dibuixar el demà sinó governar l'avui, un programa que amb la gent que conforma la llista permetrà fer un Deltebre molt millor”, ha resumit. De fet, el comitè de campanya que treballa en la proposta socialista a Deltebre està format per una vintena de persones vinculades estretament al municipi, des de militants a indepedents, gent jove, amb energia i amb moltes ganes que es produeixi el canvi necessari que el municipi demanda. El nou projecte s'ha renovat força davant els resultats assolits en les darreres eleccions municipals i, per aquest motiu, la llista combina la renovació amb gent molt jove i l'experiència que aporta el candidat, que ha estat vuit anys al govern i vuit a l'oposició.

“IL·LUSIÓ I PROJECTE compromesos amb tu”

Els socialistes deltebrencs ja porten un any de precampanya força intensa que es va iniciar amb la posada en marxa de la marca “Il·lusiona't pel poble”. Des d'aleshores han realitzat un seguit d'actes entre els quals, una desfilada de moda el juliol passat i un homenatge a tots els membres de les diferents candidatures socialistes al desembre. El pròxim acte previst serà el dia 9 d'abril quan es presentarà la candidatura al Centre Cívic de Deltebre. També és important la tasca realitzada per estar actius a les xarxes socials, que ha conduït al fet que Jose Emilio sigui el polític de Deltebre actualment més actiu al facebook. A més, a partir de demà disposarà de web pròpia.

Durant la roda de premsa d'aquest matí també s'ha presentat l'eslògan de campanya “IL·LUSIÓ I PROJECTE compromesos amb tu”. “Són conceptes claus per a nosaltres”, ha explicat el cap del comitè de campanya i número 2 de la llista, Joan Alginet, que ha detallat: “Il·lusió per recuperar la confiança en la política; projecte, perquè tenim un full de ruta clar per construir el Deltebre de futur, un programa electoral ambiciós, real i adaptat a les necessitats actuals del municipi, amb la col·laboració d'entitats; compromís, perquè aquest s'ha d'assumir sempre per qui aspira a ser representant polític de la ciutadania, i evidentment, la gent, perquè els ciutadans i ciutadanes són el més important de la nostra campanya.” Alginet també ha apuntat que els socialistes faran una campanya electoral en positiu defugint els enfrontaments que no duen en lloc.