dimecres, 2 de març del 2011

L'alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran, nova presidenta de la Comissió de Polítiques per a la Igualtat de la Federació de Municipis

L'alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran, és la nova presidenta de la Comissió de Polítiques per a la Igualtat de la Federació de Municipis de Catalunya. Beltran substitueix en el càrrec l'exalcaldessa de Mollerussa, Teresa Ginesta, de la qual ha valorat molt positivament la feina feta al capdavant d'aquesta comissió sobretot pel que a temes com la lluita contra la violència de gènere i l'atenció a la dona. Beltran ha assenyalat que assumeix el nou càrrec amb l'objectiu de donar continuïtat a la feina desenvolupada durant els darrers anys. Per aquest motiu, ja s'ha sol·licitat una reunió amb la nova presidenta de l'Institut Català de la Dona, Montserrat Gatell, per tal d'explicar-li els temes que la comissió té en l'agenda, com és, entre altres, el desplegament dels SIADs (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) i conèixer quines seran les línies de treball de l'institut amb la posada en marxa del nou govern bipartit.

Maria Beltran Piñol, va nàixer a Tortosa el 1962, viu a Tivenys, està casada i té una filla. És Graduada Social per la Universitat Rovira i Virgili. Alcaldessa de Tivenys els dos darrers mandats, és secretària d'Organització del PSC de les Terres de l'Ebre. És diputada provincial i candidata a la reelecció com alcaldessa de Tivenys.