dissabte, 26 de març del 2011

“L'èxit aclaparador de la festa d'avui albira la primavera política que tornarà a Tortosa un govern de progrés el 22 de maig”




El PSC tortosí omple de gom a gom la plaça Barcelona en un acte molt festiu i participatiu


El PSC de Tortosa ha omplert aquesta tarda de gom a gom la plaça Barcelona en l'acte festiu organitzat amb motiu de la precampanya amb vista a les eleccions municipals del 22 de maig vinent. “Ha estat un èxit aclaparador, com una metàfora de la primavera política que s'albira per al proper del 22 de maig en què Tortosa tornarà a tenir un govern de progrés”, ha valorat el candidat socialista a l'alcaldia, Joan Sabaté, que ha afegit: “El nostre objectiu era trobar-nos amb la gent, comunicar, amb voluntat de mobilitzar l'electorat perquè la nostra ciutat torni a ser progressista com ho ha estat en molts altres temps”. Durant el seu parlament, Sabaté s'ha referit a la necessitat que Tortosa, molt afectada per la crisi, es torni a revitalitzar després que el govern local, amb CiU al capdavant, se n'hagi desinhibit: “Cal empenta de futur i nosaltres estarem al costat de les persones, atenent allò que els preocupa, que és, en definitiva, crear llocs de treball, amb un impuls a la indústria i al creixement econòmic”.

Durant l'acte, en què s'han arribat a repartir més de 1.500 baldanes, hi ha hagut molt bones estones. D'entrada, el públic s'ha animat ja força amb la presentació, que ha anat a càrrec de Didac Tomàs i David Anguera, del programa d'Imagina Ràdio, Reacció en Cadena, que ha estat seguit del parlament de Joan Sabaté, força aplaudit, i que ha pujat a l'escenari acompanyat dels candidats a les EMD de Jesús, Antoni Sabaté, de Campredó, Manel Álvarez, i de Bítem, Teresa Castellà. En acabar, els socialistes s'han sumat a la iniciativa de l'Hora del Planeta en la lluita global contra el canvi climàtic, apagant els llums i encenent espelmes. La festa ha acabat amb l'actuació de Los Maleantes, que han fet ballar de valent el públic assistent a l'acte.