dijous, 28 de juny del 2012

El grup Socialista a l'Ajuntament de Garcia lamenta que no es posi en marxa la depuradora i es continuïn abocant al riu les aïgues residuals


El portaveu, Josep Voltes, critica la manca de diàleg del govern de CiU durant aquest primer any de mandat
El portaveu del grup municipal del PSC a l'ajuntament de Garcia, Josep Voltes, va tornar a preguntar dimarts a la nit durant el ple els motius pels quals no s'ha posat en marxa la depuradora i es continuïn abocant al riu les aigües residuals. “Volem saber perquè si està construïda no entra en funcionament, si és perquè cal alguna altra inversió o perquè hi ha algun problema”, ha assenyalat.
Voltes ha fet aquestes declaracions en la valoració d'un any de mandat en què el PSC, únic partit a l'oposició, ha denunciat la manca total i absoluta de diàleg del govern i també el fet que els plens es realitzin cada tres mesos. “Estem fent contínuament propostes en positiu per tal de tirar endavant iniciatives per a millorar el poble, i totes són rebutjades només pel fet que les presentem nosaltres”, ha lamentat.
Un altre tema que darrerament ha aixecat força controvèrsia al municipi ha estat el fet que la zona d'acampada situada a la vora del riu ha deixat de ser gratuïta. Es tracta d'un espai cedit per una família a canvi que no es fes pagar res als usuaris i que l'Ajuntament ha comprat. “Volem saber a què ens obliga aquesta adquisició i si les despeses seran superiors als ingressos, ja que fins ara es podia acampar gratuïtament en aquest espai i l'únic que havia de fer l'Ajuntament era encarregar-se de la neteja”.