dijous, 28 de juny del 2012

La construcció del centre cívic, la millora de camins i l'impuls al turisme, principals actuacions del darrer any de mandat a Godall


L'alcalde, Francesc Miró, destaca que l'Ajuntament també pot mantenir la major part de subvencions a entitats i els ajuts als escolars gràcies a un superàvit de 149.000 euros

Valoració força positiva d'aquest primer any del nou mandat a Godall en què l'Ajuntament pot fer front a moltes de les actuacions, subvencions i ajuts gràcies a un superàvit de 149.000 euros fruit de la bona gestió feta fins ara pel govern socialista.

L'alcalde, Francesc Miró, ha destacat, entre altres actuacions, la construcció del centre cívic, la millora de camins i l'aposta turística amb l'actuació realitzada, conjuntament amb altres municipis, a l'entorn de la Serra de Godall. Durant aquest any també s'han millorat l'accés i les instal·lacions de la piscina municipal. “A més, s'han pogut mantenir les subvencions a entitats, les beques per la compra dels llibres escolars i les festes continuaran sent gratuïtes”, ha afegit Miró.

Més enllà de les actuacions enllestides o iniciades, a finals d'any també es treurà a licitació la cobertura del barranc de la Caldera, al seu pas per la cooperativa, habilitant-ho com a espai lúdic i es millorarà l'accés al municipi des d'Ulldecona.

Un altre aspecte del que ens sentim molt satisfets és haver contingut la despesa i poder contribuir a l'eficiència energètica al nostre municipi”, ha remarcat, tot afegint: “Som un dels pobles del Montsià que reciclem més i tenim l'enllumenat públic més eficient”. De fet, això ha fet valedor a Godall d'un diploma, Cap al residu zero, de l'Agència Catalana de Residus.

Miró ha emfatitzat que un dels principals objectius d'aquest mandat és la creació de sòl per a implantació industrial a través del consorci amb la Galera i amb el Consell Comarcal del Montsià.