divendres, 15 de juny del 2012

El PSC d'Amposta celebra la sentència que exonera l'ajuntament de la indemnització de 5 milions d'euros als multicinemes Roquetes


Els socialistes lamenten, però, l'hermetisme del govern al llarg d'aquest temps i la desídia i manca de seguiment dels procediments administratius que arrossega massa cops el nom d'Amposta als jutjats

El PSC d'Amposta ha titllat de molt bona notícia la sentència que exonera a l'Ajuntament de pagar una indemnització de gairebé 5 milons d'euros al Multicinemes Roquetes com a compensació a les pèrdues que considerava haver tingut pel fet que els Multicinemes Amposta operessin durant set anys sense la llicència definitiva. “D'haver-se executat, hagués representat un enfonsament irreversible de les finances d'Amposta, per la qual cosa és una bona notícia que se'ns deslliuri d'aquesta indemnització, ha assenyalat el portaveu del PSC a l'Ajuntament, Antoni Espanya.
Ara bé, Espanya ha retret al govern l'hermetisme al llarg de tot aquet temps entorn a aquest tema tan preocupant. També ha estat molt contundent en lamentar les massa vegades que el nom d'Amposta ha d'estar vinculat a causes judicials “fruit de la desídia amb la que es tramiten molts procediments administratius i la manca de seguiment dels temes per part dels seus responsables polítics”. En aquest sentit, ha lamentat que a finals del 2011 l'Ajuntament d'Amposta estés involucrat en 13 contenciosos judicials entre reclamacions patrimonials i greuges en procediments administratius.
També ha retret al govern les acusacions formulades al grup socialista que al llarg d'aquest temps ha estat exercint el paper que li pertoca com a oposició des de la responsabilitat i el deure amb la ciutadania pel qual han estat mandatats. “Aquest ressentiment només s'entèn perquè els molesta que expliquem sense embuts la mala gestió del Govern en temes com els importants i injustificats increments de la taxa de les Llars d’infants municipals i de la zona blava; el Pla de Tresoreria en què ens trobem immersos per poder pagar els proveïdors per culpa del deute que té la Generalitat amb el poble d’Amposta de 3 milions d’euros, i la manca de lideratge per lluitar contra les contínues retallades que està patint la nostra ciutat en tots els àmbits, especialment en els educatius, sanitaris i socials per part del Govern de la Generalitat”. Al qual Espanya hi ha afegit: “Als centres educatius d’Amposta els retallen hores de mestres i personal administratiu; a l’Hospital augmenten les llistes d’espera; centenars de ciutadans tenen bloquejades les prestacions que tenen aprovades de la Llei de la Dependència; comerços de tota la vida tanquen portes, i un 25 % dels ampostins/es estan a l’atur”.

Per això, des del PSC es reclama una vegada més que l'alcalde, Manel Ferré, “no es passi mitja setmana a Barcelona evadint-se de les seves responsabilitats municipals” i que es posi, en una situació tan complicada com l'actual, al cent per cent al capdavant de l'ajuntament i del seu govern.