dimarts, 27 de gener del 2015

Francesc Miró oferirà dimarts vinent, 3 de febrer, la conferència “L’Amposta que somio serà imparable”

El candidat socialista a l’alcaldia va rebre el suport del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, dissabte passat, que el va acompanyar en la visita a diferents comerços de la ciutat
El candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró, oferirà dimarts vinent, dia 3 de febrer la conferència L’Amposta que somio serà imparable al Casal Municipal a partir de les 19.30 hores. Miró exposarà les principals prioritats i objectius de la seva proposta per fer possible el canvi a Amposta després de 28 anys de govern de CiU, un canvi serè, responsable i seriós.

Estar al costat de les persones que més pateixen és la nostra principal prioritat per fer una Amposta lliure de pobresa, socialment cohesionada i que tingui uns serveis municipals d'excel•lència en què l’Ajuntament ha d’estar obert a tothom”, ha tornat a insistir el dirigent socialista que des que va ser escollit candidat s’ha reunit ja amb molts veïns i veïnes i diferents associacions i entitats del municipi. “Hem canviat impressions amb molta gent i tots som conscients que cal un canvi a la nostra ciutat”, ha subratllat.
En continuïtat amb aquestes trobades, aquest dissabte passat, en el marc del seu compromís amb un dels actius més importants del municipi, el sector comercial, va visitar diferents establiments en el marc de l’aposta “Fem Comerç”. Ho va fer acompanyat dels membres de l’agrupació socialista i del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que es va traslladar a Amposta per donar suport explícit a Miró i el projecte socialista per a Amposta.