dijous, 29 de gener de 2015

L'Ajuntament de Godall manté el suport als joves que cursen estudis superiors amb beques per al transport

L'alcaldessa, Teresa Esmel, subratlla la necessària aposta per l'educació i més en un moment de dificultat com l'actual
En l'aposta per donar suport als joves que estudien fora del municipi, l'Ajuntament de Godall ha revalidat un any més l'atorgament de beques de transport per estudis superiors, cicles formatius de grau superior i estudis universitaris o de grau del curs 2014/2015. A més, enguany s'ha ampliat als estudiants de postgrau i màster. 
L’alcaldessa, Teresa Esmel, ha recordat que aquesta ha estat des de sempre una prioritat per al govern municipal. "Els joves són avui un dels col·lectius més afectats per la crisi i cal donar-los-hi tot el nostre suport", ha assenyalat, "estem davant d'una de les generacions més preparades i que, malauradament, tindran molts problemes per accedir al món laboral, aquesta hauria de ser la principal prioritat de les diferents administracions". Per aquest motiu, Esmel ha subratllat que cal ajudar els joves per formar-se i garantir la igualtat d'oportunitats. "Són el nostre futur", ha reblat. 
A les beques, hi poden accedir els joves entre 18 i 27 anys. L’import que percebran va des dels 150 euros en desplaçaments de fins a 60 Km (anada i tornada); 200 euros fins a 250 Km, i de 300 euros si són més de 250 Km. Per poder percebre la beca cal haver aprovat més d’un 50% dels crèdits matriculats en el curs 2014-2015.