dimarts, 21 de maig del 2013

Bona resposta ciutadana a la campanya "Jo estimo Amposta, jo compro a Amposta"

Els socialistes ampostins han repartit unes 700 bosses per fomentar que es compri en els comerços del municipi

1 / 2
El primer secretari del PSC d'Amposta, Antoni Espanya, ha destacat avui la bona resposta de la ciutadania a la campanya de suport al comerç local que té com eslògan "Jo estimo Amposta, jo compro a Amposta". Durant aquestes dues setmanes en què els socialistes han estat a la plaça del Mercat s'han repartit unes 700 bosses. 
"Hem pogut copsar que els ampostins i ampostines estan molt conscienciats en la necessitat de comprar a la ciutat per donar suport a una part important del nostre teixit econòmic en una situació com l'actual", ha explicat. "Molta gent ha vingut expressament a buscar la bossa, perquè coneixien la iniciativa pel boca orella o perquè ho havien escoltat als mitjans; ens han traslladat també la seva preocupació, i a la vegada ens han felicitat per la iniciativa".
Els socialistes estan valorant la possiblitat d'ampliar la campanya a la vegada que continuaran insistint en la necessitat que les empreses del municipi facin arribar a l'Ajuntament informació sobre la seva activitat després que el consistori s'hagi compromès a adjudicar els contractes de serveis i subministrament de forma rotatòria.