dilluns, 6 de maig del 2013

Rocio Martínez-Sampere: “No podem sortir de la crisi anant cap enrere que és el que fan els governs de dreta”

NOTÍCIA PUBLICADA EL DIA 1 DE MAIG

La diputada al Parlament ofereix una xerrada sobre els reptes del país en el tradicional acte de l'1 de maig a Ulldecona que reuneix més de 200 persones a l'ermita de la Pietat

1 / 3
Els socialistes d'Ulldecona han celebrat avui el tradicional acte commemoratiu del Dia dels Treballladors i Treballadores que es ve realitzant des de fa 30 anys a l'ermita de la Pietat. L'acte ha comptat amb una xerrada sobre els reptes del país a càrrec de la diputada al Parlament i membre de l'executiva nacional del PSC, Rocio Martínez-Sampere, i ha acabat amb un dinar de germanor que ha reunit més de 200 persones.
“Tenim molts reptes i en tots els àmbits, el repte nacional; la regeneració democràtica i la necessitat d'una segona transició, i el que és el més urgent de tots, la crisi econòmica i social que afecta el dia a dia del nostre país i de cadascun dels seus ciutadans”, ha subratlalt Martínez-Sampere. Per això, segons la dirigent socialista, “avui, dia 1 de maig, hem de dir ben alt i més clar que mai que no podem sortir de la crisi anant cap enrere, com estan fent els governs de dreta a Catalunya i Espanya, perquè cada vegada tenim més aturats, més pobresa i també més pobresa infantil, només a les Terres de l'Ebre hi ha un 38% de persones en risc d'exclusió social”. Martínez-Sampere ha apel·lat a la lluita “per conquerir un futur molt millor per a tots”.
També ha fet una crida a fer front a les amenaces de les polítiques de la dreta a Europa, Catalunya i Espanya la diputada i primera secretària dels socialistes de l'Ebre, Núria Ventura. “Sense drets i sense serveis públics de qualitat no tenim garantida la igualtat d'oportunitats i amb aquest esperit reivindicatiu i de lluita celebrem avui més que mai aquest 1 de maig a Ulldecona”.