dilluns, 3 de febrer del 2014

Campanya per anul·lar l’ampliació de la zona blava a Tortosa

Els socialistes tortosins, que estan recollint signatures, recorden que és un nou fracàs del govern de Bel que perjudica la ciutadania
Els socialistes tortosins han posat en marxa una campanya perquè el govern de CiU a Tortosa rectifiqui i anul·li l'ampliació de la zona blava després que s’hagi constatat el fracàs d’aquesta iniciativa. Per aquest motiu, han distribuït per la ciutat un seguit d’octavetes on es demana a l’alcalde, Ferran Bel, que escolti la ciutadania i faci marxa enrere. La decisió de CiU va consistir en la creació de 235 places noves al barri del Temple i l’ampliació de l’horari de tarda i dissabtes a Ferreries.
El regidor socialista Enric Roig ha recordat, a més, que aquesta decisió anava vinculada a l’aparcament del Rastre, que no s’ha construït, tot i que l’empresa ha sortit beneficiada de l’explotació d’aquesta zona blava que hi anava vinculada”. Ha subratllat també que aquesta decisió fa que els tortosins i tortosines hagin de pagar encara més “sense tenir en compte que estem en un mal moment econòmic”. 
Amb una voluntat propositiva i de millora de la ciutat, el PSC li suggereix a Bel altres alternatives com les zones verdes per a residents.
Els socialistes estan recollint signatures en el marc d’aquesta campanya per fer-li arribar a Bel i també han repartit una octaveta per col·locar als vehicles en què es demana: “Alcalde, escolta’ns, treu l’ampliació de la zona blava ja!” La campanya està tenint molta acceptació, dissabte passat van ser molts els ciutadans i ciutadanes que es van apropar a la parada que el PSC va muntar al barri de Ferreries per informar d’aquesta situació i per recollir altres inquietuts i opinions amb el principal objectiu de millorar Tortosa.