dimarts, 4 de febrer del 2014

El PSC de l’Ebre participa dissabte en les primàries convocades per primer cop per escollir el candidat/a socialista a les eleccions al Parlament Europeu

Javier López i Eliana Camps opten a aquestes primàries en què poden votar tots els militants i simpatitzants socialistes de les Terres de l’Ebre
Els socialistes de l’Ebre participaran aquest dissabte, dia 8 de febrer, en les primàries que per primer cop el PSC ha convocat per tal d’escollir el candidat/a les eleccions al Parlament Europeu que se celebraran el 25 de maig vinent. A aquestes eleccions hi estan convocats els militants i simpatitzants socialistes. A les Terres de l’Ebre podran votar en les següents seus: Tortosa (C/ Gil de Federic, 2) de les 12 a les 19 hores; Amposta (Lope de Vega, 23), de les 17 a les 19 hores; Móra d’Ebre (Miquel Rojals, 2), de les 17 a les 19 hores, i Sant Jaume d’Enveja (Caserna, 5), de les 17 a les 19 hores.
Després de recollir els avals necessaris, els dos candidats són Javier López i Eliana Camps. Per conèixer amb detall el programa i el compromís de tots dos podeu entrar als següents enllaços: Javi López http://javilopez.eu/ i Eliana Camps http://elianacamps.wordpress.com. D’altra banda, per tal de poder seguir al minut l’activitat prevista els propers dies pels dos candidats, el PSC ha habilitat la següent pàgina web: www.primarieseuropees.cat. La campanya electoral s’allargarà fins el pròxim 7 de febrer i demà dimecres 5 tindrà lloc un debat entre els dos candidats a la seu del partit, un debat que es retransmetrà per la webtv del PSC.
Des del PSC a l'Ebre es fa una crida a la participació en les primàries que se celebraran aquest dissabte i també a anar a votar el 25 de maig vinent a les eleccions europees perquè “d’aquests comicis en depenen el futur de tots els europeus i les europees, la possibilitat de trencar totes aquestes polítiques d’austeritat, aquestes polítiques injustes que s’estan desenvolupant, i encetar polítiques de justícia social, d’igualtat d’oportunitats, per als joves europeus i catalans que necessiten un futur”.