divendres, 21 de febrer del 2014

El PSC de Tortosa proposa ampliar a dues hores el temps per poder anul·lar una denúncia a la zona blava i també que es pugui fer al llarg del dia pagant vuit euros

Els socialistes estaran demà dissabte a l'avinguda Generalitat en el marc de la campanya perquè el govern faci marxa enrere en l’ampliació a Ferreries i el Temple


Els socialistes tortosins han presentat un seguit d’al·legacions a l’ordenança municipal de circulació en relació a la zona blava de la ciutat. En concret, consideren que el temps màxim previst per poder anul·lar una denúncia d’estacionament, d’una hora actualment, “és molts cops insuficient, ja que la zona blava és emprada per moltes persones que efectuen gestions administratives i comercials que poden durar més del temps previst”.
Per aquest motiu, una de les propostes del PSC, tal com explica el regidor Enric Roig, és que el termini per anul•lar la denúncia passi a ser de dues hores. També demana que un cop exhaurit aquest termini, els usuaris puguin anul·lar la denúncia al llarg del dia amb un tiquet d’anul·lació de la màquina expenedora per un import de vuit euros. “Així evitaríem molts problemes de tràmit burocràtic a l’administració i moltes molèsties als ciutadans”, ha subratllat Roig.
D’altra banda, els socialistes tortosins estaran aquest dissabte al matí a l’avinguda Generalitat, davant de l’accés al parc Teodor González, en el marc de la campanya de recollida de signatures per anul·lar l’ampliació de la zona blava a la ciutat, concretament al Temple i a les tardes a Ferreries. La campanya es va engegar fa dues setmanes i està tenint molta acceptació entre els tortosins i tortosines. Roig ha recordat que l’ampliació ha estat un fracàs i que cal fer marxa enrere després de la renúncia a l’aparcament del Rastre que estava vinculat directament a aquesta ampliació.