dilluns, 7 de juliol del 2014

Les i els militants de l’Ebre votaran diumenge el primer secretari del PSC i el secretari general del PSOE

A les Terres de l'Ebre, es podrà votar a les seus d’Alcanar, Amposta, Móra d’Ebre, Sant Jaume d’Enveja i Tortosa
El PSC i el PSOE han convocat per primera vegada unes eleccions primàries per tal d’escollir el primer secretari i el secretari general, respectivament. La consulta, prèvia als congressos extraordinaris de tots dos partits, es farà diumenge vinent, dia 13 de juliol, en una votació oberta als militants, donant així compliment als respectius reglaments i estatuts.
Amb motiu de les primàries, a les Terres de l'Ebre es podrà votar a les seus del PSC d’Alcanar, Amposta i Tortosa de les 10 a les 20 hores, i a Móra d’Ebre i Sant Jaume d'Enveja de les 18 a les 20 hores.
En el cas del PSC, el candidat a ocupar la primera secretaria és Miquel Iceta, mentre que aspiren a la secretaria general del PSOE Pedro Sánchez, Eduardo Madina i José Antonio Pérez Tapias.
Des del PSC de l'Ebre, Joan Sabaté ha fet una crida a les i els militants a participar en aquest procés en què tots els militants de tots els territoris podran votar els seus màxims dirigents. "Es tracta d'un procés en què els socialistes estem portant la iniciativa a tot el país convençuts en què cal avançar des de la radicalitat democràtica, a favor de la transparència i obertura dels partits polítics per donar una millor resposta a les demandes de la ciutadania", ha assenyalat.