dilluns, 21 de juliol del 2014

Manel de la Vega: “Teixiré les complicitats necessàries en benefici del territori”

El primer secretari, Miquel Iceta, ha incorporat el dirigent ebrenc en l’executiva nacional del PSC que té com objectiu “estar allà on els treballadors i treballadores ens necessitin”
Manel de la Vega és des de dissabte passat nou membre de l’executiva nacional del PSC després que Miquel Iceta, ratificat com a primer secretari, el proposés com a membre d’un equip que “té com a principal objectiu treballar i situar el PSC allà on els treballadors i les treballadores del nostre país ens necessiten”.
De la Vega ha destacat que assumeix aquest nou repte amb el compromís de “teixir les complicitats necessàries en benefici del territori” amb propostes, sobretot, per a l’activació econòmica i per generar ocupació. “Les Terres de l’Ebre és una de les zones més castigades per l’actual conjuntura econòmica, oblidades pel govern de CiU i ERC com hem pogut comprovar tant en els pressupostos de l’Estat com en la manca de sensibilitat en polítiques que haurien pogut representar una discriminació positiva necessària, i els socialistes som els únics que podem donar el tomb a aquesta situació, perquè creiem en l’Ebre”, ha detallat.
El dirigent socialista ha valorat el càrrec que ocuparà com a secretari adjunt a Política Municipal, sobretot perquè un dels reptes dels socialistes són les municipals del 2015. “Sempre he treballat al costat dels nostres pobles, ara aquesta nova responsabilitat em permetrà aprofundir-hi encara més i donar suport a la nostra gent per afrontar amb garanties uns comicis que seran clau per a la ciutadania”.
El congrés extraordinari que va ratificar aquest dissabte el primer secretari i va escollir la nova executiva va comptar amb la participació de 24 delegats de les Terres de l’Ebre.
Manel de la Vega Carrera. Va néixer a Lleida el 1971. Viu a Tortosa. És Llicenciat en Psicologia i en Psicopedagogia (UOC). És membre de la direcció del PSC de l’Ebre, de la Comissió Executiva Local del PSC de Tortosa i secretari d’Organització del Baix Ebre. Treballa d’assessor en polítiques de promoció econòmica en el Medi Rural a la Diputació de Barcelona. Ha estat secretari de comunicació de la UGT de Catalunya a les Terres de l’Ebre.
 

 Intervenció íntegra de Miquel Iceta en la clausura del Congrés Extraordinari del PSC

“Aquesta és una Executiva per treballar i situar el PSC allà on els treballadors i les treballadores del nostre país ens necessiten”