dijous, 31 de juliol del 2014

Miquel Iceta tria les Terres de l’Ebre en la seva primera visita territorial com a primer secretari del PSC

Des de Camarles i Batea revalida el compromís socialista amb el territori deixant molt clar que "no volem ser l'esquerra que es queixa sinó la que canvia les coses"

Miquel Iceta va realitzar ahir a les Terres de l’Ebre la seva primera visita territorial des que ha estat escollit primer secretari del PSC, concretament a Camarles i Batea. Iceta va revalidar el seu compromís amb les Terres de l'Ebre, amb la defensa del riu i en la necessària discriminació positiva per un territori al qual el govern de CiU, amb el suport d'ERC, ha tornat a aïllar en el mapa de Catalunya. També va voler deixar molt clar que el PSC no vol ser ni serà "l'esquerra que es queixa, sinó l'esquerra que canvia les coses".
A Camarles, acompanyat de l'alcalde, Joan Curto, va poder comprovar les obres de millora que el mateix Ajuntament ha fet al consultori mèdic, posant en valor l’esforç municipal per pal•liar la manca d’inversions en infraestructures i equipaments per part del govern de CiU i ERC. També va signar en el llibre d'honor del municipi i va recordar que la seva relació amb el municipi arrenca de les municipals del 2007 que va acabar guanyant el PSC després d'anys d'hegemonia convergent. "Recordo que vaig participar en un dels actes de la campanya electoral en què em vaig comprometre que tornaria al poble i ho vaig poder fer en la seva presa de possessió. I avui he volgut tornar a ser aquí en la meva primera visita territorial com a primer secretari". El dirigent socialista va participar també en un dinar que va congregar un centenar de militants i simpatitzants socialistes.
A la tarda, acompanyat de l’alcalde, Joaquim Paladella, va fer una visita al nucli antic de Batea i també es va reunir amb el grup municipal de la UPTA i els va mostrar el seu suport remarcant l’alt nivell de prestacions de serveis en un dels municipis més sanejats de Catalunya des del punt de vista econòmic.