dimecres, 17 de setembre del 2014

El PSC de Benifallet reclama al govern d’ERC que informi de l’estat de les finances municipals en una assemblea pública

Els socialistes, que reclamen transparència al govern, titllen de crítica la situació que pateix l’Ajuntament amb un deute d’uns 2.200 euros per habitant
El grup municipal Socialista a l’Ajuntament de Benifallet ha entrat una moció amb vista al proper ple ordinari instant el govern d’ERC a informar en una assemblea pública de l’estat de les finances del municipi. El portaveu del grup, Antonio Llésera, ha explicat que la petició arriba després que els socialistes hagin preguntat en diverses ocasions sobre l’estat real de les finances de l’Ajuntament “sense massa èxit” i davant les preocupants informacions que el situen com un dels pobles més endeutats de la província. “Segons les dades de què disposem, el deute del nostre Ajuntament podria situar-se al voltant dels més d’1.500.000 euros, fet que representaria una ràtio de repartiment ciutadà aproximada als 2.200 euros per habitant”, ha explicat el portaveu socialista. A més, Llésera, s’ha referit a que malauradament, segons la publicació Cinco Días, l'Ajuntament de Benifallet ocupa el lloc número 131 del rànquing de municipis més endeutats d’Espanya, d’un total de 8.116 poblacions.
Llésera ha lamentat que s’hagi arribat a aquesta situació tan crítica i insisteix en la necessitat que el govern expliqui als veïns i veïnes quin és l’estat real de les finances. “Veiem inexcusable aquest acte de transparència econòmica per part de l’equip de govern”, ha puntualitzat.