divendres, 19 de setembre del 2014

Inauguració del Pavelló Poliesportiu de Sant Jaume d'Enveja

L'alcalde, Joan Castor Gonell, destaca l'esforç per fer realitat una obra reivindicada que permetrà donar impuls a la pràctica de l'esport al municipi

El Secretari General de l’Esport,  Ivan Tibau, l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell i el regidor d’Esports, Jacob Montesó, van inaugurar ahir, el Pavelló Poliesportiu de Sant Jaume d’Enveja.
Durant el parlament inaugural, l’acalde i el regidor d’Esports van destacar l’esforç i els anys de lluita per poder fer realitat aquesta obra llargament reivindicada i importantíssima per al municipi, així com el reconeixement a l’impuls que suposarà aquesta extraordinària instal·lació en la pràctica de l’esport al municipi, i van posar de manifest el seu agraïment a la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, pel gran suport rebut.
Aquest equipament permetrà la pràctica de l’esport a unes deu entitats esportives que es troben en plena activitat al municipi.
El Pavelló Poliesportiu de Sant Jaume d’Enveja compta amb una pista poliesportiva de 1.315 m2, 4 vestidors per a grups i dos per a tècnics i àrbitres, dutxes i serveis adaptats, infermeria i una graderia per a 330 persones. La superfície total de l’equipament és de 2.240 m2. El cost total d’aquesta obra ha representat un import de 3.000.000 d’euros.
Per la seva part, el Secretari General de l’Esport va manifestar la seva satisfacció en l’acabament de les obres del Pavelló Poliesportiu i la seva importància per a la promoció de l’esport entre els nens i joves de Sant Jaume d’Enveja.