dimecres, 8 d’octubre del 2014

Reconeixement a la tasca de les entitats socials de Móra la Nova

Els socialistes agraeixen en aquest escrit la seva feina i demanem al govern municipal que els donin el màxim suport
Els que n'entenen diuen que les condicions econòmiques del nostre país estan millorant. Nosaltres no creiem que això repercuteixi sobre la realitat del nostre poble, això no és el que es viu i es sent als carrers de Móra la Nova. La veritat és que si no fos per les notres entitats socials, creiem que la nostra situació social seria molt, però que molt pitjor. Per això demanem des d'aquí el màxim suport del govern municipal a les entitats del nostre poble i que es reclami a les administracions superiors compromís i suport a la taula d'entitats del tercer sector. 
No és fàcil en els temps tan materialistes que corren, que entitats com Creu Roja de Móra la Nova puguin desenvolupar projectes tan ambiciosos i duradors en els temps com és el Menjador, destinat a nens de la localitat amb risc extrem de malnutrició. Tot realitzat amb els seus voluntaris.
No és fàcil que entitats com Càritas a Móra la Nova pugui atendre i ajudar en molts aspectes del dia a dia (alimentació, pagament de rebuts d'electricitat, etc...) a tantes famílies de la nostra localitat cada setmana. Tot realitzat amb persones altruistes que dediquen part del seu temps lliure al servei dels demés. 
A totes dues entitats, us ecoratgem a seguir aquest camí. Gràcies a vosaltres la nostra societat, i el nostre poble, són una mica millors