divendres, 6 de juliol del 2012

Diputats del grup parlamentari Socialista visiten dilluns les obres de descontaminació de l'embassament de Flix


Representants del Grup Parlamentari del PSC, conjuntament amb representants dels grups d' ICV i ERC, visitaran dilluns vinent, acompanyats de l'alcalde de Flix, Marc Mur, les obres de descontaminació de l'embassament de Flix.  El grup està integrat per  Xavier Sabaté i Nuria Ventura (PSC), Hortènsia Grau (ICV-EUiA),  i Sergi de los Rios (ERC).

El motiu de la visita és conèixer de primera mà l’avançat estat de les obres preliminars a l’extracció dels fangs i donar suport a la continuïtat d’aquests treballs, que han de culminar amb l’inici de l’extracció prevista per a finals d’aquest mateix any.

La jornada s’iniciarà a les 10:00 al Centre d’empreses de Flix, on es coneixeran els detalls del projecte de mà de la direcció d’obra. Tot seguit es traslladaran a l’abocador del Racó de la Pubilla i tot seguit a l’embassament de Flix.
Cal recordar que aquesta mateixa setmana la diputada i primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, va alertar sobre els efectes de la paralització de les obres de neteja de l'embassament i va instar al conseller Recoder a exigir al govern de l'Estat no aturar les obres de descontaminació. Ventura va recordar les greus conseqüències que tindria aquest fet per al territori des del punt de vista medioambiental i econòmic.