dimecres, 11 de juliol del 2012

L'informe dels auditors de l'hospital confirma que Manel Ferré es contradiu en les explicacions del lloguer desorbitat del servei de rehabilitació


El PSC d'Amposta reclama de nou la paralització immediata del lloguer i la reubicació del servei en alguna de les plantes lliures de l'hospital

El PSC d’Amposta ha acusat Manel Ferré de contradir-se en les explicacions que va donar en roda de premsa fa uns dies i de que darrere hi ha una manifesta voluntat de confondre la ciutadania. El senyor Ferré s’ha inventat una sèrie de raons, que fa pocs dies no existien, per justificar un lloguer de 15.000 euros mensuals que a tots els efectes és injustificable i immoral, ha afirmat el portaveu del grup municipal i primer secretari, Antoni Espanya.

El PSC pot demostrar que els 15.000 euros mensuals, o el que és el mateix, els 180.000 euros anuals, es paguen únicament i exclusivament per un local de 343 metres quadrats, més 160 d’altell, i no per 1.061 metres com ara pretén el senyor Ferré. Les hemeroteques i altra documentació facilitada al Consell d’Administració de l’Hospital proven que la superfície que es va llogar era de 500 metres quadrats i que havia de representar un cost de 375.000 euros en total. Aquesta és la proposta a la que el nostre grup va donar suport com a membres de l’òrgan rector de l’Hospital”. Antoni Espanya ha volgut d’aquesta manera contestar les afirmacions de Ferré en el sentit que el PSC també va donar suport a l’operació.


Per altra banda, el PSC ha desmuntat l’argument del lloguer-compra, fent una projecció del cost del local durant els vuit anys, al final dels quals Ferré va dir que acabaria sent propietat de l’Hospital. “En vuit anys pagarem gairebé 1,5 milions d’euros per un local que a preu real de mercat actual no val ni la quarta part. Com s’explica que l’ajuntament tingui sis locals llogats, que en conjunt sumen 1.000 metres quadrats i que per aquests paguem un total de 5.500 euros al mes?”, ha espetat el portaveu socialista.

Massa preguntes sense resposta i contradiccions que posen en evidència la maniobra de distracció que està intentant fer el senyor Ferré per amagar informació que la ciutadania te dret a conèixer”, ha declarat Espanya, que ha aprofitat per tornar a demanar la paralització immediata del lloguer i el trasllat del servei a alguna de les plantes desocupades de l’Hospital, o la seva renegociació a preu actual de mercat. Hem d’aturar urgentment aquesta sagnia que ja ha costat als ciutadans 450.000 euros. És immoral que amb els temps que corren hagin ampostins que hagin d’acudir a la beneficència, mentre es malbaraten aquesta quantitat de diners desorbitada”, ha reblat el líder socialista.

Finalment, Espanya ha lamentat les contínues sortides de to de Manel Ferré i la manca de respostes a la seva denúncia. Fa dos setmanes que li estem demanant transparència i que doni explicacions clares i concretes i com a resposta hem obtingut evasives, arguments inventats i continus intents de desviar l’atenció. Ara ens acusa d’anar en contra dels treballadors de l’Hospital. Tot plegat mostra la situació altament incòmoda en què hem situat Ferré simplement per fer la feina a la que estem obligats com a grup de l’oposició”, ha conclòs.

Nota auditors: