divendres, 6 de juliol del 2012

“El govern de CiU ha de complir el mandat del Parlament i posar en marxa la residència per a la gent gran a Batea”


L'alcalde, Joaquim Paladella, mostra la satisfacció per l'aprovació al Parlament de la proposta de resolució per concertar les places abans de l'1 de setembre i lamenta la manca de sensibilitat de CiU, que hi va votar en contra, amb el territori

L'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha instat avui al govern de CiU a que compleixi amb la voluntat expressada pel Parlament de Catalunya i concerti abans de l'1 de setembre vinent les 60 places de la residència per a la gent gran que s'ha construït al municipi. Així ho va decidir ahir la cambra catalana a instància de tots els grups, a excepció de CiU que hi va votar en contra, en el debat de les propostes de resolució del pla econòmic i financer. “Volem mostrar la nostra satisfacció perquè s'ha donat el vistiplau a aquesta proposta, que oferirà places de residència molt necessàries al nostre territori i tenint en compte les llistes d'espera que hi ha”, ha destacat Paladella.

Aquesta és la segona vegada que el Parlament insta al govern a concertar les places d'un equipament que es va enllestir fa dos anys i que està totalment acabat, amoblat i amb tots els permisos. Per aquest motiu, l'alcalde ha tornat a lamentar la manca de sensibilitat de CiU amb el territori i la discriminació negativa respecte a la resta del país.

Cal recordar que al setembre de l'any passat el Parlament, després que la cambra donés suport a la proposta del Grup Parlamentari Socialista, ja va instar al govern a concertar aquestes places de forma urgent. “Però el compliment d'aquest acord s'ha anat ajornant. Després d'aquesta segona resolució instem a que es compleixi per garantir l'equitat amb la gent de les Terres de l'Ebre.”