dijous, 19 de juliol del 2012

"Lluitarem perquè la dreta no ens porti a un carreró sense sortida"


Els socialistes de l'Ebre se sumen a la concentració ciutadana contra les retallades

Els socialistes de l'Ebre s'han sumat aquesta tarda a la concentració contra les retallades que sota el lema "Ens volen portar als drets socials del segle XVI" s'ha fet a Tortosa. "Hem sortit al carrer conjuntament amb milers de ciutadans del nostre país per dir-li a aquest govern de dretes, que no escolta i va a la seva, que el canvi de model de societat que ens volen plantejar no l'acceptarem. És un canvi motivat per la seva ideologia, neoconservadora i antisocial, amb mesures totalment innecessàries", ha assenyalat el secretari de Comunicació, Joan Alginet.

Els socialistes han estat una vegada més al costat de la ciutatadania per dir no a la involució a les millores aconseguides els darrers trenta anys en drets socials. "Ara, aquest govern del PP, amb la complicitat de CiU, ens vol portar a un carreró sense sortida. Des del PSC lluitarem contra aquestes retallades". 

Alginet ha posat com a referència el govern francès, presidit pel socialista Françoise Hollande, que per fer front a la crisi, entre altres mesures, reduirà l'IVA i gravarà a les grans fortunes. "Aquestes són les mesures que s'han de prendre en aquest moment, per incentivar el creixement, i no el que fa el PP que és construir una societat anquilosada en el passat que ens portarà al fracàs."