dimecres, 4 de juliol del 2012

Progrés per la Palma d'Ebre considera injusta la taxa imposada als veïns per sufragar les festes majors




El portaveu del grup, Albert Miret, també retreu que bona part del pressupost del municipi es destini a construir un hotel





El grup municipal Progrés per la Palma d'Ebre ha denunciat repetidament al llarg d'enguany la decisió del govern de CiU d'aplicar una taxa per sufragar les despeses de les dues festes majors del municipi, la del 29 d'abril en honor a Santa Caterina, i la de la Mare de Déu d'Agost. “Estem en contra totalmant de fer pagar un servei a gent que ni tan sols el gaudeix”, ha subratllat el portaveu del grup, Albert Miret, que hi ha afegit: “Creiem que és injust i completament il·lògic”. La taxa, que es cobra a través de BASE, comprèn uns imports que van des de 20 als 60 euros, xifrant un import mínim a aquells que assegurin no haver assistit a cap de les dues festes. “És realment un despropòsit, com al·lega la gent que no hi ha assistit? Qui ho avala? Reclamem al govern que el pagament d'aquesta taxa sigui voluntari com es fa en altres municipis”.

Miret també lamenta que bona part dels esforços de l'Ajuntament es destinin a construir un hotel que pot arribar a costar al municipi al voltant de 2 milions d'euros i que està previst que un cop construït se n'adjudiqui la seva gestió. “Nosaltres som del parer que cal donar suport als emprenedors del muncipi, però el que no veiem tan clar és que l'Ajuntament hagi de construir un hotel”.

Finalment, ha tancat la valoració d'aquest primer any de mandat destacant la dificultat perquè s'acceptin les propostes en positiu que es fan, ja que el govern municipal aplica el rodet de la seva majoria absoluta la major part de vegades.