divendres, 11 d’octubre del 2013

Deltebre vol recuperar l'antic transbordador i les coeteres del Delta com a atractius turístics

Entrevista al tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Deltebre, Joan Alginet, al Canal 21 Ebre i publicat per la Marfanta
1 / 2
El tercer tinent d’alcalde de Deltebre, Joan Alginet, ha donat aquest divendres més detalls sobre la creació d’un consell municipal de comerç i turisme a la població. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Alginet ha destacat que la intenció de l’Ajuntament de fomentar la participació ciutadana des del punt de vista de la promoció econòmica i el turisme, com ja havia fet abans amb els consells d’ensenyament i de cultura. Segons el regidor, es tracta de plantejar amb la participació de tothom quins són els reptes de futur de Deltebre, i saber quines són les inquietuds i les necessitats del sector del comerç i del turisme. En aquest sentit, Alginet ha recordat que Deltebre té damunt de la taula diversos projecte de caràcter turístic, com són la recuperació del transbordador i la rehabilitació de les antigues coeteres del Delta.
D’altra banda, el regidor de Turisme ha fet una valoració molt positiva de la campanya d’estiu a Deltebre, ja que per l’oficina d’informació han passat gairebé 12.000 persones. Alginet ha volgut destacar l’increment del turisme internacional, amb l’arribada de visitants russos i també d’Austràlia. Així, el regidor ha afirmat que Deltebre vol disposar de plataformes digitals per millorar la informació turística, i també resoldre la mala senyalització del Delta. De la mateixa manera, Alginet ha anunciat que volen resoldre la falta d’aparcaments per a autocaravanes. En la mateixa línia, ha destacat que l’ampliació de la urbanització Riumar amb un complex hoteler a càrrec d’inversors russos pot ser una oportunitat d’or per a Deltebre.
Finalment, Alginet ha lamentat que el govern de l’Estat tinga paralitzat, per falta de finançament, el projecte desenvolupament turístic de la finca Bombita. En aquest sentit, el regidor de Turisme ha tornat a reclamar la creació del consorci que havia de servir per explotar la finca Bombita, ja que es tracta d’un projecte que podria servir per incentivar l’economia del territori.