divendres, 4 d’octubre del 2013

Josep Voltes reclama de nou la posada en marxa de la depuradora de Garcia

El portaveu del grup Socialista considera molt greu que no es resolgui un problema que obliga al poble a pagar el cànon per abocar directament al riu
1 / 2
El portaveu del grup municipal Socialista a l’Ajuntament de Garcia, Josep Voltes, ha tornat a reiterar, un any després que ho portés al ple, la denúncia que el municipi continua sense tenir la depuradora en funcionament tot i estar construïda. "Exigim la seva posada en marxa perquè es tracta d’una obra prioritària al municipi, que resolguin els problemes que hi ha i que ens donin solucions, o almenys que no ens facin pagar el cànon per haver d’abocar directament al riu", ha emfatitzat.
En la valoració dels dos anys de mandat, Voltes ha lamentat també que la relació amb el govern continua en la mateixa línia que el primer any, amb manca transaprència i molta dificultat per accedir a la informació. "Això ens dificulta molt la nostra tasca que ha de ser la de fiscalitzar l’acció de govern", ha exposat, tot afegint : "Nosaltres estem a l’Ajuntament perquè així ho ha volgut una part del poble i ens devem tant als nostres votants com a Garcia en general, i la situació en què ens trobem és molt greu", ha subratllat.
El regidor socialista també ha estat molt contundent en demanar al govern que apliqui polítiques actives per generar llocs de treball i que demani plans d’ocupació per als joves. En aquest sentit, ha lamentat que s’hagi externalitzat el servei de neteja dels edificis municipals que presta una empresa de fora del municipi, "els 1.200 euros que paguem el mes, tot i que no és una gran fortuna, es podrien destinar a contractar gent del poble, veïns que s’han quedat malauradament a l’atur".
Quant a prioritats, Voltes considera que caldria habilitar el casal com un espai per a la gent gran, que funcionés com a centre de dia. "Només cal dotar-lo del que necessita perquè a hores d’ara està infrautilitzat".