dijous, 3 d’octubre del 2013

El PSC de l’Ebre felicita el territori per la posada en funcionament de la variant de l’Aldea

Manolo Masdeu diu que millorarà la qualitat de vida al municipi i que caldrà treballar ara perquè el seu impacte econòmic sigui positiu
La diputada i primera secretària del PSC de l’Ebre, Núria Ventura, ha felicitat avui en nom del partit a tots els veïns i veïnes de l’Aldea i de les Terres de l’Ebre per la inauguració avui de la variant de l’Aldea. “Finalment podem esborrar de la llista d’infraestructures pendents una obra tan reivindicada i cal agrair i recordar totes aquelles persones que han treballat per fer-ho possible”, ha assenyalat.
Per la seva banda, el portaveu socialista a l’Ajuntament de l’Aldea, Manolo Masdeu, ha valorat positivament la posada en marxa d’aquesta infraestructura perquè millora la seguretat del municipi i la qualitat de vida. A la vegada, ha apuntat que caldrà treballar perquè l’impacte econòmic de la variant sigui positiu per a l’Aldea.
Ventura, però, ha lamentat que l’alegria per la posada en marxa de la variant, s’ha vist lamentablement aigualida pel secretisme del govern del PP en anunciar aquesta inauguració. “Els alcaldes de les Terres de l’Ebre han vist com la convocatòria a un acte que havia de ser de celebració s’ha fet d’un dia per a l’altre”, ha reblat.