dilluns, 7 d’octubre del 2013

La JSC Terres de l'Ebre comença una nova etapa

El passat dissabte 5 d'Octubre, la JSC Terres de l'Ebre va celebrar un Congrés extraordinari per reorganitzar la lluita en defensa del territori i renovar l'Executiva
1 / 2
La JSC Terres de l'Ebre estrenen executiva. El passat dia 5 d'Octubre se celebrà un Congrés extraordinari amb la finalitat de reorganitzar-se com a organització. Aquesta nova etapa serà liderada per Roger Ripoll, membre de l'executiva anterior, acompanyat de Víctor Grau, Maribel Querol, Sergi Pla, Anna Roig, Pau Sabaté i Nassira El Hadri.
Comunicat de la JSC Terres de l'Ebre:
La JSC Terres de l’Ebre hem renovat l’executiva amb la intenció de continuar treballant pel conjunt dels ebrencs, sobretot dels més joves. En aquesta nova etapa ens proposem:
1. Apostar clarament a favor del desenvolupament de les Terres de l’Ebre: defensar la Vegueria de l’Ebre, fomentar la industrialització i treball, així com l’educació i la formació, el turisme, la cultura i les tradicions.
2. Fer front a la crisi socioeconòmica: oposició frontal a les retallades i proposició de solucions per al conjunt dels ebrencs amb la intenció d’assegurar una vida digna en aquest territori. La millora dels serveis bàsics, l’emprenedoria i la recuperació de l’estat del benestar; elements claus.
3. Apostar fermament en la construcció d’una Nova Catalunya social: requerim fórmules que garanteixin major autogovern, la creació d’un marc competencial blindat, finançament autònom, reconeixement de trets diferencials així com d’estatus nació i màxima expressió de democràcia moderna i cultura política expressada amb el dret a decidir.
Agraïm la tasca realitzada per Albert Alarcón (Primer Secretari sortint) i el seu equip de treball que ha estat treballant al capdavant en la defensa de les Terres de l’Ebre en aquests últims dos anys.
Membres de l'executiva de la JSC Terres de l'Ebre.