dijous, 31 d’octubre del 2013

Sabaté porta dimarts el tram ebrenc de l’A-7 al Senat

El senador socialista preguntarà quin és el calendari previst per a la licitació i contractació del projecte entra la Jana i l'Hospitalet de l'Infant
1 / 2
El senador socialista i portaveu adjunt de l’Entesa pel Progrés de Catalunya, Joan Sabaté, preguntarà dimarts vinent al govern sobre el calendari previst per a la licitació i contractació del projecte de l’A-7 entre la Jana i l’Hospitalet de l’Infant. Sabaté ha recordat el compromís assolit amb el director general de Carreteres, Jorge Urrecho, per publicar l’estudi d’impacte ambiental i redactar el projecte. “Es tracta d’un projecte fonamental per al territori com ja hem defensat moltes vegades, clau per al present i futur de les Terres de l’Ebre. És ara quan calen infraestructures que donin oportunitat de creixement”, ha reblat.
Cal recordar que el director general es va comprometre el 6 de juny passat, en el transcurs d'una reunió amb alcaldes ebrencs i parlamentaris catalans, a publicar abans de finals d’any l’estudi informatiu del traçat definitiu entre la Jana i l’Hospitalet. Així mateix, abans de l’estiu Foment havia de publicar la diagnosi d’impacte ambiental del tram El Perelló-l’Hospitalet.
Sabaté ha recordat de nou la necessitat expressada en aquell moment que cal que el projecte es liciti al 2014, per la qual cosa els 13.000 euros que s’han acabat pressupostant “són un insult i totalment insuficients”. El senador socialista ha anunciat també que, independentment del resultat del debat de dimarts, l’Entesa presentarà una esmena als comptes perquè s’ampliï la partida destinada i es pugui licitar i contractar el projecte.