dijous, 11 de juliol del 2013

Godall becarà els joves que vulguin cursar ensenyaments superiors

L'alcalde, Francesc Miró, explica que es vol fer front a les retallades per garantir l'accés a l'educació dels joves del municipi més enllà de l'ensenyament obligatori
1 / 2
L'Ajuntament de Godall va aprovar ahir a la nit becar els joves del municipi que vulguin continuar estudiant després de l'ensenyament obligatori. Així, s'ha habilitat una partida oberta per tal de sufragar les despeses de transport a aquells joves que facin una carrera universitària, un postgrau i algun altre mòdul superior de Formació Professional i Batxillerat.
"La decisió respon a la voluntat de garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés a l'educació sobretot en un moment de dificultat com l'actual i per fer front a les retallades que s'estan aplicant", ha assenyalat l'alcalde, Francesc Miró. En aquest sentit, ha destacat l'important esforç que fa el municipi "però que val la pena perquè l'educació garanteix la possibilitat d'un futur molt millor per als nostres joves a banda que és el pilar fonamental per construir una societat més justa".