dimarts, 9 de juliol del 2013

Roig: “Un mandat perdut a Tortosa on han fracassat els projectes estrella i no s’han escoltat les persones”

Els constants incompliments, com les piscines i els aparcaments, i la manca de rumb de CiU, balanç d’un govern allunyat dels problemes diaris de la ciutadania



1 / 2
Un mandat perdut on han fracassat projectes estrella, com les piscines i els aparcaments, i no s’han escoltat les persones”, així es podria resumir segons els socialistes l’acció de govern de CiU a la ciutat en què el govern de dretes “ha aplicat el rodet de la seva majoria absoluta allunyant-se cada vegada més dels problemes diaris de la ciutadania”.
Els socialistes han volgut fer la valoració dels dos anys de mandat des del Pont Roig, obra dissenyada, planificada i posada en marxa per l’anterior govern de Joan Sabaté i que ha executat el govern de l’Estat. “No es pot viure només de renda ni de l’herència rebuda, Tortosa necessita mirar al futur, generar polítiques d’ocupació per donar solucions a les més de 3.500 persones que hi ha avui aturades a la nostra ciutat”, ha reclamat el regidor socialista Enric Roig. I ha de pensar, segons ell, amb les persones que s’ho estan passant malament, implementant polítiques adreçades als col·lectius que més pateixen la crisi. En aquest sentit, també han criticat la incapacitat del govern de Bel en la promoció econòmica de la ciutat per fer front a una situació altament preocupant i la manca de lideratge territorial.
Una vegada més han tornat a denunciar l’incompliment i l’engany de les grans promeses electorals, així com la improvisació constant d’un govern que no té model de ciutat i que actua en base a ocurrències “que s’esvaeixen com el fum com aquesta gran proposta de fer una zona d’oci en aquest pont. Ni està ni se l’espera”, ha subratllat Roig.
A tot això s’hi afegeix el deficient manteniment de la ciutat, que “està bruta i fosca”, la desastrosa ampliació de la zona blava i la nefasta política d’estacionaments municipals, la mala gestió econòmica dels comptes municipals (uns 1.600 euros de deute per tortosí) i l’acomiadament de treballadors municipals.
En definitiva, segons Roig, Tortosa ha de conviure avui amb “un govern esgotat i sense idees”. “És necessari més que mai donar el tomb, escoltar les persones i els seus problemes”, ha tancat Roig que ha recordat que hi ha una altra manera de fer política i que cal treballar tots junts pel canvi, “perquè una altra Tortosa és possible”.