dilluns, 8 de juliol del 2013

Núria Parlon: “La feina feta avala el PSC com alternativa al govern de dretes a Tortosa

La diputada i alcaldessa de Santa Coloma participa en la tercera jornada municipal “Escoltem les persones. Canviem junts el futur!”
1 / 2
El PSC de Tortosa va celebrar dissabte passat la tercera jornada municipal Escoltem les persones. Canviem junts el futur! A l’acte, hi va assistir l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, diputada al Parlament i membre de l’executiva nacional del PSC, Núria Parlon que va destacar la feina feta pels socialistes tortosins que “us avala com alternativa al govern de dretes a la ciutat”. Parlon va apel·lar al treball i esforç per transmetre il·lusió pel canvi i un futur millor a la ciutat des de la premissa fonamental d’escoltar les persones i treballar per la justicia social i la igualtat d’oportunitats.
La jornada la va obrir el primer secretari dels socialistes tortosins, Joan Sabaté, que va destacar la importància de les tres jornades realitzades durant aquest mandat que han permès recollir les opinions i inquietuds de la militància i “han servit per reforçar la tasca d’oposició més contundent”. També va valorar positivament la feina feta pel grup municipal amb propostes sobre les condicions de vida real dels tortosins i tortosines i encaminades a millorar la ciutat. Sabaté va recordar que la primavera de l’any vinent se celebraran les primàries del partit de les quals en sortirà la candidatura que liderarà l’alternativa a CiU i que serà ja la que marcarà l’estratègia i definirà el programa del PSC per a Tortosa amb vista a les eleccions del 2015.
De la seva banda, el secretari d'Organització, coordinador del grup municipal i regidor, Enric Roig, va repassar la feina feta durant aquest darrer semestre en què va subratllar, sobretot, les iniciatives que s’han dut a terme en l’àmbit municipal amb propostes concretes en els serveis d’atenció a les persones, el territori i l’espai públic i la promoció de la ciutat, i amb les activitats realitzades per escoltar la ciutadania que han tingut una molt bona resposta entre els tortosins i tortosines.